Vad är en Kill switch på de bästa vpn-tjänsterna?

Termen “Kill Switch ” refererar till möjligheten för en VPN-klientapp att sluta skicka data när anslutningen till VPN-providern slutar. Tanken är att inga paket ska överföras till målservern om de inte krypteras.

Här är en enkel tumregel: registrera dig inte för en VPN-tjänst som inte erbjuder en Kill-Switch.

Här är en andra tumregel: lita inte på att det alltid fungerar.

Om en Kill-Switch bor i klientoperativsystemet bestäms av klienten VPN Apps-kod och operativsystemet körs i. I allmänhet tenderar Kill-switchar att leva högre upp i app-lagren i nätverksanslutningen, även om vissa VPN-leverantörer har låg nivå Kill-switchar som är ganska effektiva. När du väljer en VPN med en Kill Switch, leta efter en där säljaren säger att det körs på drivrutinen eller OS-nivå.

Det är bra att ha en kill switch i VPN-leverantörens erbjudande, men tänk på att om du tappar anslutningen kanske Kill-växeln inte är universellt effektiv. Vissa paket kan komma igenom.

Detta, förresten, gäller även när du startar enheten. Du kan göra en första anslutning och det kan ta en stund för VPN-appen att sparka in. Under den tiden kan paket flöda som inte skyddas av VPN.

Det är bara ett faktum att VPN-leverantörer inte pratar om så mycket.

Allt detta gäller en viktig filosofi om nätverkssäkerhet, bälte och hängslen strategi. Tanken är att du använder flera typer av säkerhet, vanligtvis i lager, så om en sak misslyckas, en annan möjlighet kommer att vara där för att fånga misslyckas. Liksom alla aspekter av VPN, är Kill Switch ett definitivt mervärde. Det är bara inte något du bör räkna med absolut.
VPN-hastighet

Om du tittar på nätet, hittar du varje VPN-leverantör som påstår sig vara världens snabbaste. Vissa citerar förment oberoende Lab rapporter. Vissa citerar resultaten av att köra iptvking.se. Andra är på Tech webbplatser där Lab tester förmodligen Visa bättre resultat för vissa VPN-tjänster än andra.