Online funktioner och tillämpningar av vår Smart TV

De funktioner och funktioner som finns tillgängliga på en Smart TV kommer uppenbarligen att variera beroende på modell och märke på TV: n som vi har köpt och den budget som vi har hällt i köpet. Men de flesta av dessa tv-apparater erbjuder oss grundläggande funktioner som möjligheten att komma åt sociala nätverk som Twitter och Facebook, videosamtal via Skype och många andra funktioner, förutom de som TV: n innehåller via sin App Store.

I den meningen är den nuvarande trenden att följa exemplet med Google Play och Apple App Store, det vill säga att skapa en egen och exklusiv appbutik för varje Smart TV-märke för att se på det bästa streaming stjänsterna här, där vi kommer att kunna ladda ner alla typer av applikationer och tjänster på samma sätt som vi skulle med en iPhone eller med en telefon eller surfplatta med Android.

Vad är smart tv

De fördelar som dessa appbutiker erbjuder användarna är många, och de är inte begränsade till musik apps som Spotify eller spel som Angry Birds, men vi kan också hitta exklusivt innehåll som dokumentärkanaler, serier och filmer och nyheter, bland många andra programmering, som täcker de flesta av de behov och smaker av användaren.