Är vaping populärt bland unga?

Bland gymnasieelever är det fortfarande lika populärt att testa röka vape, medans bland det yngre barnen i grundskolan är det inte lika populärt att testa.

En del forskare menar att denna siffra inte stämmer, och att den är en förskönad och framtagen av olika tillverkare av vaping produkter. Ingen kan vara helt säker på vad som är vad, men många tror att det är ett stort mörkertal bland unga när det pratar med vuxna om vaping.

Är det populärare att testa vaping bland vuxna?

Att vaping är populärare bland vuxna har länge varit känt, men det som inte har varit känt är att vuxna inte är den stor a målgruppen. För vaping bolag är det ungdomarna som striden är.

Det är nämligen dem som är lättast att påverka med reklam, och är mest medvetna om trender. Att det har blivit coolt med vaping är inget nytt för de flesta.

Kan man dö av vaping som ung?

Än så länge vet vi inga kända fall där röka ecigg och vaping skulle vara anledning till någons död, men än så länge är det också allt för tidigt att säga om det är farligt eller inte.

Men man kan säga som så att lungorna är enbart gjorda för friskt syre, vilket borde betyda att allt annat än just friskt syre borde vara illa.